
Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle mit Hühnchen und Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 Portionen
Składniki
Hühnchen mit Marinade
-
Hähnchenbrust in Streifen (1 cm)700 g
-
Zitronensaft50 g
-
Paprika edelsüß1 TL
Pesto
-
Parmesan in Stücken65 g
-
Basilikum abgezupft60 g
-
Pinienkerne25 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl110 g
-
Salz1 Prise
Tagliatelle und Fertigstellung
-
Wasser zum Kochen1200 g
-
Salz1 TL
-
Tagliatelle400 g
-
Olivenöl zum Braten
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
650 kcal /
2719 kJ
Białko
50 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

When in Rome...
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy