
Urządzenia i Akcesoria
White-Chicken-Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Hähnchenbrustfilets (à ca. 200 g), in Würfeln (3 cm)2
-
Salz und etwas mehr zum Kochen und zum Würzen1 TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen2 Prisen
-
Wasser und etwas mehr zum Kochen1000 g
-
Blumenkohlröschen TK, aufgetaut400 g
-
Nudeln z.B. Bandnudeln300 g
-
Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht1 ½ geh. TL
-
Mehl20 g
-
Worcester-Sauce10 g
-
Sahne100 g
-
Zucker1 Prise
-
Muskat2 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
531 kcal /
2219 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Schnelle Nummern
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy