Urządzenia i Akcesoria
Rosmarin-Thymian-Chips
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Maisgrieß100 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bemehlen100 g
-
Milch100 g
-
neutrales Öl (z.B. Rapsöl, Sonnenblumenöl)50 g
-
Salz nach Geschmack1 - 1 ½ TL
-
Cayenne-Pfeffer½ TL
-
Paprika rosenscharf1 TL
-
Rosmarin, getrocknet, gehackt1 TL
-
Thymian, getrocknet1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
894 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Knabber-Spass!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Müslibagel mit Mandelbutter
2 godz. 30 min
Buchweizen-Knabberstangen
2 godz.
Walnuss-Knäckebrot
1 godz. 50 min
Grünkohl-Biscotti
1 godz.
Bohnen-Feta-Burger
1 godz. 40 min
Dinkel-Cracker
1 godz. 40 min
Roggenfladenbrot
2 godz. 10 min
Knäckebrot mit Parmesan und Rosmarin
1 godz.
Sesam-Mohn-Cracker
40 min
Fougasse mit Käse
2 godz. 35 min
Astra-Schrippen
2 godz. 50 min
Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
2 godz. 30 min