Urządzenia i Akcesoria
Cheddar-Salbei-Scones
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 Stück
Składniki
-
Cheddar in Stücken100 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bemehlen280 g
-
Butter90 g
-
Milch80 g
-
Eier2
-
Backpulver2 TL
-
Salz½ TL
-
Zucker2 Prisen
-
Salbei in feinen Streifen15 Blättchen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
1166 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 6/2019
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Cheddar-Biscotti mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Shortbread mit Rumrosinen
2 godz.
Erdnuss-Ingwer-Kekse
2 godz. 40 min
Maiswaffeln mit Guacamole
55 min
Brot-Pudding mit Kardamom
1 godz.
Rosmarin-Amarena-Kekse
2 godz. 40 min
Käse-Kräcker
1 godz.
Parmesan-Shortbread mit Fenchel und Chili
1 godz. 25 min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1 godz. 50 min
Zucchini-Scones mit getrockneten Aprikosen
30 min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 godz.
Peanutbutter-Oatmeal-Cookies
1 godz. 30 min