Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 克 水
- 10 克 姜, 切片
- 6 片 西洋参
- 400 克 鸡 ,乌骨鸡,取出内脏,洗净切块,提前汆烫
- 150 克 猪里脊肉 ,切块,提前汆烫
- 1 汤匙 枸杞
- 1 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 383 kJ / 91 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Błonnik
- 0.5 g