西洋参枸杞乌骨鸡
TM5 TM6

西洋参枸杞乌骨鸡

4.8 (5 ocen)

Składniki

  • 1500 克 水
  • 10 克 姜, 切片
  • 6 片 西洋参
  • 400 克 鸡 ,乌骨鸡,取出内脏,洗净切块,提前汆烫
  • 150 克 猪里脊肉 ,切块,提前汆烫
  • 1 汤匙 枸杞
  • 1 茶匙 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
383 kJ / 91 kcal
Białko
15.3 g
Węglowodany
1.6 g
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy