鲑鱼佐奶油蘑菇酱拌土豆
TM5 TM31 TM6

鲑鱼佐奶油蘑菇酱拌土豆

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 500 克 水
  • 1 ½ 茶匙 盐, 多备一些调味用
  • 600 克 土豆, 切块,约2-3厘米(见要诀)
  • 10 克 黄油, 多备一些涂抹用
  • 4 片 去皮鲑鱼鱼排 (每片120-200克,约2厘米厚)
  • 1 颗 柠檬, 选用有机的,刨出皮屑和挤出汁液
  • 1 小撮 黑胡椒粉, 多备一些调味用
  • 100 克 红葱头, 一切二
  • 300 克 蘑菇, 切片
  • 50 克 干白葡萄酒
  • 50 克 稀奶油
  • 200 克 再制乳酪 (如: Laughing Cow®)
    lub 200 克 奶油乳酪
  • 2 小撮 豆蔻粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2763 kJ / 660 kcal
Białko
45 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
48 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy