Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水
- 1 ½ 茶匙 盐, 多备一些调味用
- 600 克 土豆, 切块,约2-3厘米(见要诀)
- 10 克 黄油, 多备一些涂抹用
- 4 片 去皮鲑鱼鱼排 (每片120-200克,约2厘米厚)
- 1 颗 柠檬, 选用有机的,刨出皮屑和挤出汁液
- 1 小撮 黑胡椒粉, 多备一些调味用
- 100 克 红葱头, 一切二
- 300 克 蘑菇, 切片
- 50 克 干白葡萄酒
- 50 克 稀奶油
-
200
克 再制乳酪 (如: Laughing Cow®)
lub 200 克 奶油乳酪 - 2 小撮 豆蔻粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 4 g