The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)

The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)

5.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 174 godz.
6 raciones

Składniki

Hielo perfumado
  • 1000 g de agua mineral
  • 1 bolsita de té de vainilla y canela (p. ej. Milford®)
Pisco sour drink
  • 150 g de pisco
  • 30 g de pulpa de maracuyá congelada (p.ej. Boiron®)
  • 80 g de zumo de limón
  • 20 g de zumo de lima
  • 40 g de azúcar
  • 60 g de clara de huevo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 1.24 g
Kalorie 402 kJ / 96 kcal
Tłuszcz 0.01 g
Błonnik 0.37 g
Węglowodany 7.62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...