![The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal) The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5A16BDA9-D1A4-4D12-BD31-40A1179EEF96/Derivates/3B8DB80E-BD0D-4926-B59F-C6BBBCC3BF73.jpg)
Wersje kompatybilne
The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hielo perfumado
- 1000 g de agua mineral
- 1 bolsita de té de vainilla y canela (p. ej. Milford®)
Pisco sour drink
- 150 g de pisco
- 30 g de pulpa de maracuyá congelada (p.ej. Boiron®)
- 80 g de zumo de limón
- 20 g de zumo de lima
- 40 g de azúcar
- 60 g de clara de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Białko
- 1.24 g
- Węglowodany
- 7.62 g
- Tłuszcz
- 0.01 g
- Błonnik
- 0.37 g