Urządzenia i Akcesoria
Latte-macchiato-Rolle
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz.
50 Stück
Składniki
-
Espressopulver, löslich (10 g)2 EL
-
Kaffeelikör lauwarm2 EL
-
Zucker100 g
-
Butter kalt, in Stücken125 g
-
Salz1 Prise
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten190 g
-
Speisestärke30 g
-
Weinstein-Backpulver1 TL
-
Wasser eiskalt (20 g)2 EL
-
Mandeln, gemahlen30 g
-
Espresso-Bohnen5
-
brauner Zucker3 EL
-
Milch1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
1 g
Kalorie
226 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Florentiner
2 godz.
Zitronenküsse
1 godz. 50 min
Mascarpone-Zimt-Häufchen
1 godz. 30 min
Napoleonhüte
2 godz.
Spekulatius-Knusperle
1 godz.
Walnuss-Makronen-Stäbchen
3 godz.
Aprikosen-Marzipan-Schnecken
1 godz. 50 min
Bienenstich-Taler
2 godz. 20 min
Eierlikör-Snickerdoodles
1 godz.
Amarettokugeln
2 godz. 30 min
Marzipan-Nougat-Kekse
2 godz. 40 min
Erdnuss-Sesam-Taler
2 godz. 20 min