Gâteau Émilie

Gâteau Émilie

4.7 1.8K ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 parts

Składniki

  • 100 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 200 g de sucre en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 4 œufs
  • 80 g de farine de blé
  • 50 g d'amandes en poudre
    50 g de noix de coco râpée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 6.1 g
Kalorie 1386 kJ / 331 kcal
Tłuszcz 18.8 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 34.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...