![Pastel capuchino Pastel capuchino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3EF058EC-5E3B-4850-9D38-D42EE4E23354/Derivates/22890B1D-CEB0-4A86-9007-57CD6AB52CE4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de café
- mantequilla sin sal, blanda para engrasar
- 220 g de mantequilla sin sal, blanda y en trozos
- 220 g de azúcar morena
- 4 huevos
- 50 g de café preparado, frío
-
40
g de caramelo líquido
lub 40 g de jarabe dorado - 220 g de harina para hot cakes
- ¼ cucharadita de polvo para hornear
Relleno de capuchino
- 300 g de azúcar refinada
- 150 g de mantequilla, blanda, en trozos
- 20 g de leche
- 95 g de café preparado, frío
- 1 cucharada de cocoa en polvo, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 10 rebanadas
- Kalorie
- 24493.2 kJ / 5854 kcal
- Białko
- 50.7 g
- Węglowodany
- 709.9 g
- Tłuszcz
- 323.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 197.8 g
- Błonnik
- 7.9 g
- Sód
- 3175.5 mg
Alternatywne przepisy
Pastel de chocolate
45 分钟
Pastel de tres leches con rompope
2小时
Pan de muerto con cítricos
1hod. 40min
Panqué de limón con crema de zarzamoras
1小时 45 分钟
Crema de mantequilla
35min
Cuernitos
4 Std.
Nidos de huevo al horno
4 Std.
Pastel de chocolate y chile
1小时
Pastel de cajeta
1h 10min
Helado bicolor con praliné
Brak ocen
Pastel tropical
2ч. 40 мин.
El mejor pastel de chocolate
1小时