Pastel capuchino

Pastel capuchino

3.6 5 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
10 rebanadas

Składniki

Bizcocho de café
  • mantequilla sin sal blanda para engrasar
  • 220 g de mantequilla sin sal blanda y en trozos
  • 220 g de azúcar morena
  • 4 huevos
  • 50 g de café preparado frío
  • 40 g de caramelo líquido
    40 g de jarabe dorado
  • 220 g de harina para hot cakes
  • ¼ cucharadita de polvo para hornear
Relleno de capuchino
  • 300 g de azúcar refinada
  • 150 g de mantequilla blanda, en trozos
  • 20 g de leche
  • 95 g de café preparado frío
  • 1 cucharada de cocoa en polvo para espolvorear

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 10 rebanadas

Sód 3175.5 mg
Białko 50.7 g
Kalorie 24493.2 kJ / 5854 kcal
Tłuszcz 323.3 g
Błonnik 7.9 g
Tłuszcz nasycony 197.8 g
Węglowodany 709.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...