Urządzenia i Akcesoria
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porce
Składniki
Jahodová želatina
-
500 gramů jahod nakrájených
-
40 - 60 gramů cukru krupice
-
3 - 4 plátky želatiny namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
-
1 citrón nastrouhanou kůru, nejlépe bio
-
160 gramů smetany, min. 30 % tuku vychlazené
-
80 gramů plnotučného mléka
-
150 gramů bílé čokolády nalámané na kousky
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
5.2 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sladké skleničky
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mousse ze tří druhů čokolády
4 godz. 30 min
Jahodová terina s bílou čokoládou
24 godz.
Máslový krém
5 min
Paštičky z listového těsta plněné sardelovou pěnou
Brak ocen
Karamelové pralinky s lískovými oříšky
4 godz. 55 min
Ovocná omáčka (Coulis)
10 min
Piškotová roláda s citrónovým krémem
3 godz.
Bombardino
45 min
Malinové makronky
26 godz.
Marlenka z Thermomixu
25 godz. 15 min
Žloutkové věnečky
1 godz. 30 min
Větrníky
1 godz.