Urządzenia i Akcesoria
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porce
Składniki
Jahodová želatina
-
500 gramů jahod nakrájených
-
40 - 60 gramů cukru krupice
-
3 - 4 plátky želatiny namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
-
1 citrón nastrouhanou kůru, nejlépe bio
-
160 gramů smetany, min. 30 % tuku vychlazené
-
80 gramů plnotučného mléka
-
150 gramů bílé čokolády nalámané na kousky
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
5.2 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sladké skleničky
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10 min
Mini cheesecaky ve skleničce
4 godz.
Vanilkové nebe s broskvovým přelivem
12 godz. 15 min
Panna cotta s borůvkami
6 godz. 30 min
Malinový sekt
1 godz. 30 min
Mojito
5 min
Krvavá Mary
5 min
Čokoládová panna cotta
4 godz. 5 min
Smetanový krém ze sladkých karamel
2 godz. 30 min
Mini Pavlova
1 godz. 45 min
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30 min
Panna cotta
6 godz. 15 min