Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
TM5 TM6

Jahodové želé s mousse z bílé čokolády

3.0 (3 oceny)

Składniki

Jahodová želatina

  • 500 gramů jahod, nakrájených
  • 40 - 60 gramů cukru krupice
  • 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané

Mousse z bílé čokolády

  • 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
  • 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
  • 80 gramů plnotučného mléka
  • 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky

Wartości odżywcze
na 1 porce
Kalorie
1812 kJ / 433 kcal
Białko
5.2 g
Węglowodany
43.1 g
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy