Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Jahodová želatina
- 500 gramů jahod, nakrájených
- 40 - 60 gramů cukru krupice
- 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
- 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
- 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 80 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 43.1 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moka dort
2h 50min
Jahodová terina s bílou čokoládou
24 godz.
Čokoládová roláda – housenka
3 Std. 15 Min
Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní
1h 30min
Crème brûlée s vaječným likérem
1h 15min
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
Nessuna valutazione
Kluski z makiem - 2015
1 Std. 10 Min
Velikonoční hnízda z odpalovaného těsta
1h 15min
Smetanový krém ze sladkých karamel
2 godz. 30 min
Banánové smoothie s arašídy a jogurtem
5min
Mojito
5min
Piňa Colada
5min