Wersje kompatybilne
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g dark chocolate, small pieces or callets
- 100 g unsalted butter, soft
- 100 g gluten-free self-raising flour
- 200 g caster sugar
- 3 large eggs
- 70 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 120 g white chocolate, divided into squares (approx. 2 cm)
- 100 g fresh raspberries
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1416 kJ / 338 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 35.5 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
Alternatywne przepisy
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Carrot Cake Cupcakes
1h 20 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Milk Chocolate and Banana Cake
3 Std. 35 Min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1u. 50min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1h 10 min
Strawberry Bavarois
6h
Praline Cheesecake
4h 10min
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6 Std. 30 Min
Apple Crumble Cake
1h 10 min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2u. 50min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h