Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů olivového oleje
- 450 gramů červené cibule, na půlky
- 80 gramů slaniny, na kostičky
-
1
vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
lub 1 kuřecí bujón (pro 0,5l vody), rozdrobený - ½ polévkové lžíce provensálského koření
- 200 gramů červeného vína
- 100 gramů vody
- 500 gramů moučných brambor, ve slupce, na kostky (3 cm)
- 4 - 5 kuřecích stehen, bez kůže, s kostí (přibližně 550 gramů)
- 250 gramů čerstvých hub, na čtvrtky
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele, nasekané, na ozdobení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rychlé hovězí Massaman kari
40 min
Klasický maďarský guláš
1h 45 min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1u. 50min
Dušené vepřové maso se ciderem
1 Std. 40 Min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30 min
Kuře na kari s olivami
50 min
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55 min
Guláš palermo s gnocchi
1h 25 min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1h 25 min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2u. 50min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 min