Urządzenia i Akcesoria
Crispy olives
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
50 pieces
Składniki
-
medium-hard cheese mature, cut into pieces (3 cm) (e.g. Gruyère or Gouda)250 g
-
plain flour150 g
-
butter cold, cut into pieces120 g
-
fine salt½ tsp
-
hot paprika powder1 pinch
-
green stuffed olives well drained200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
225 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Party
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chocolate cream pie
4 godz. 15 min
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Brownies Cookies
40 min
Pickled fruit salad with honey labne
27 godz. 20 min
Orange Buttermilk Chess Pie
4 godz. 15 min
Chicken with rice
1 godz.
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 godz. 45 min
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1 godz. 30 min
Blueberry Buns
3 godz. 25 min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min
Amaretto biscuits
30 min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 godz.