Pasteles de patata y salmón fresco

Pasteles de patata y salmón fresco

3.4 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
12 unidades

Składniki

  • 20 g de maíz frito (kikos) para rebozar
  • 400 g de agua
  • 250 - 300 g de patatas con piel
  • 50 g de cebolleta
  • 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 15 g de mantequilla
  • 100 g de salmón fresco sin piel ni espinas en dados
  • 2 quesitos en porciones
  • 50 g de tomate (opcjonalnie) pelado, en trozos
  • 50 g de pepino (opcjonalnie) en tiras

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 2.89 g
Kalorie 261 kJ / 62 kcal
Tłuszcz 3.37 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 5.12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...