Tri-Coloured Cupcakes
TM6 TM5 TM31

Tri-Coloured Cupcakes

4.2 (20 ocen)

Składniki

Chocolate Sponge

  • 70 g water, boiling hot
  • 20 g cocoa powder
  • ¼ tsp baking powder
  • 35 g unsalted butter, melted
  • 15 g sunflower oil
  • 100 g sugar
  • 1 pinch fine sea salt
  • 50 g double cream
  • 1 large egg
  • 90 g plain flour

Vanilla Sponge

  • 130 g plain flour
  • 80 g sugar
  • 70 g milk
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 2 egg whites, from large eggs
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp vanilla sugar
  • 1 pinch fine sea salt

Berry Icing

  • 100 g fresh mixed berries, or defrosted, frozen berries
  • 150 g unsalted butter, soft
  • 300 g icing sugar
  • 1 Tbsp vanilla sugar

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1815 kJ / 434 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
58.4 g
Tłuszcz
20.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy