Cookies de chocolate sin gluten

4.5 146 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 unidades

Składniki

  • 250 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
  • 70 g de azúcar
  • 100 g de mantequilla en trozos de 2 cm
  • 2 huevos
  • 110 g de pepitas de chocolate negro (consultar lista FACE)
  • 10 g de polvo de hornear (consultar lista FACE)

Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 49.5 mg
Białko 2 g
Kalorie 572 kJ / 136 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Węglowodany 16.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...