Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 - 550 gramů filetů z tresky, na kousky (4 cm)
- ½ čajové lžičky soli
- pepř černý, mletý
- 300 gramů zelené čočky
- 60 gramů mandlových vloček
- 25 gramů čerstvé petrželky
- 10 gramů citrónové kůry
- 70 gramů másla
- 60 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 80 gramů žluté cibule, napůl
- 75 gramů pórku, na kolečka
- 85 gramů řapíkatého celeru, na kousky (3 cm)
- 1 stroužek česneku
- 550 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka bujónu, bezlepkového - 1 snítka čerstvého tymiánu
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu
- 2 bobkové listy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 34.6 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Směs na pečení bezlepkového chleba
10 min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 godz. 45 min
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2h 5min
Hovězí steaky v papilotě
40min
Dvě pečené ryby s masala kořením
1h 15 min
Avokádovo-bazalkový dip
20 min
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1h 20 min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4h 30 min
Kokosový jogurt (veganský)
12 Std. 25 Min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 min
Slávky alla Medoc
50min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min