Cake pops με λευκή σοκολάτα και καρύδα

Cake pops με λευκή σοκολάτα και καρύδα

4.7 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 κομμάτια

Składniki

Γκανάς καρύδας
  • γάλα καρύδας
    100 γρ.
  • ζελατίνη σε σκόνη
    1 κοφτό κ.γλ.
  • λευκή σοκολάτα σε κομμάτια
    120 γρ.
  • κρέμα γάλακτος ολόπαχη, πολύ κρύα
    200 γρ.
Επικάλυψη σοκολάτας και γαρνίρισμα
  • λευκή σοκολάτα σε κομμάτια
    200 γρ.
  • λάδι από κουκούτσια σταφυλιού (grapeseed oil) (βλ. συμβουλή)
    20 γρ.
  • νιφάδες καρύδας (βλ. παραλλαγή)
    40 γρ.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 κομμάτι

Białko 4 g
Kalorie 1290 kJ / 310 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...