Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů směsi hub, sušených (např. hříbků)
- 500 gramů vody
Těsto
- 120 gramů plnotučného mléka
- 30 gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
- 300 gramů hladké mouky
- 1 žloutek
- 80 gramů másla, nakrájeného na kousky
Nádivka
- 100 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 350 - 400 gramů kysaného zelí
- 50 gramů másla, nakrájeného na kousky
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 1 bílek, rozšlehaný, na potření
- kmín, celý, na ozdobení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55 min
Kaštanový koláč
50 min
Chlebová pivní polévka
30 Min
Mazancové těsto plněné klobásou
3 godz. 40 min
Bylinkový koláč
1 Std.
Hrachovo cizrnové toasty
10 Min
Středomořské máslo
5h 20min
Fenyklový likér
193h
Mandlovo-vanilkový dort
2 Std.
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 Min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Brak ocen
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Brak ocen