Wersje kompatybilne
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 gramů vody
- 8 kapustových listů
- 200 gramů rýže
- 100 gramů cibule, na kousky
- 500 gramů žampiónů, napůl
- 30 gramů másla
- 1 čajová lžička soli, podle chuti
- 1 špetka pepře černého, mletého, podle chuti
- 1 kostka bujónu
- 100 gramů taveného sýru
- 20 gramů hladké mouky
- 1 polévková lžíce smetany 30% tuku
- 10 gramů hříbků, sušených, předem namočených (1 hodinu)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1364 kJ / 325 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min
Lokše s mákem
24 Std. 30 Min
Zelné knedlíky
36 min
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25min
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
45 Min
Ruský bramborový salát
50min
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Brak ocen
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40 Min
Plněná rajčata s fetou
Brak ocen
Fermentovaná červená pšenice a houby
Brak ocen
Bigos
1h 30min