Wersje kompatybilne
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 gramů vody
- 8 kapustových listů
- 200 gramů rýže
- 100 gramů cibule, na kousky
- 500 gramů žampiónů, napůl
- 30 gramů másla
- 1 čajová lžička soli, podle chuti
- 1 špetka pepře černého, mletého, podle chuti
- 1 kostka bujónu
- 100 gramů taveného sýru
- 20 gramů hladké mouky
- 1 polévková lžíce smetany 30% tuku
- 10 gramů hříbků, sušených, předem namočených (1 hodinu)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1364 kJ / 325 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jablečno-cibulový chléb
2h 20min
Lékořicový likér
1h 30min
Terina z krůtích prsou se žampióny
2h
Vinná marináda
Brak ocen
Kávový krém
Brak ocen
Bramborový salát s lososem a avokádem
1h 10min
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Brak ocen
Rizoto s parmazánem a jahodami
25min
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
Brak ocen
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Brak ocen
Parmazánová polévka s rýží
25min
Chléb s chilli
4 godz. 30 min