竹筍鮮肉酥餅

竹筍鮮肉酥餅

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 個

Składniki

燒餅
  • 豬油
    60 克
  • 低筋麵粉
    90 克
  • 中筋麵粉
    400 克
  • ½ 茶匙
  • 熱水 (約90-100度)
    220 克
  • 70 克
  • 橄欖油
    40 克
  • 少許
  • 白芝麻
    20 克
燉煮竹筍豬肉
  • 帶皮五花肉 切片(厚0.5公分)
    350 克
  • 新鮮紅辣椒 切片
    20 克
  • 蒜苗 切斜片
    40 克
  • 熟竹筍 切片
    150 克
  • 素蠔油
    30 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 355 kcal / 1487 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 20.9 g
Węglowodany 31.7 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...