
Urządzenia i Akcesoria
五香蘿蔔牛肉湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
牛腱肉 川燙去血水,切塊(約3公分)600 克
-
水800 克
-
白蘿蔔 切塊200 克
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
蒜頭15 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒3 大匙
-
蔥 切段10 克
-
五香粉1 茶匙
-
蠔油25 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
224 kcal /
941 kJ
Białko
31.2 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
3.8 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan