
Urządzenia i Akcesoria
豆沙芋泥卷
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 個
Składniki
-
芋頭 去皮、切片(約1公分)800 克
-
牛奶250 克
-
冰糖粉50 克
-
奶油20 克
-
紅豆沙100 克
-
蜜棗 去籽50 克
-
新鮮蓮子30 克
-
甘納豆30 克
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
228 kcal /
955 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
4.2 g
Węglowodany
42.8 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

閤家團圓年菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan