Molho pesto de manjericão

Molho pesto de manjericão

5.0 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g

Składniki

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    80 g
  • pinoli
    30 g
  • dente de alho (opcjonalnie)
    1
  • folhas de manjericão fresco
    80 g
  • azeite de oliva extra virgem
    150 g
  • sal
    ½ c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 350 g

Sód 2271.6 mg
Białko 35.3 g
Kalorie 7781.8 kJ / 1859.9 kcal
Tłuszcz 190.1 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 37.7 g
Węglowodany 8.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...