
Urządzenia i Akcesoria
Tapenade de azeitonas pretas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
240 gramas
Składniki
-
dente de alho½
-
salsinha fresca somente as folhas5 talos de
-
azeitona preta, sem caroço200 g
-
alcaparra, em conserva10 g
-
filés de anchova, em conserva (opcjonalnie)2
-
azeite de oliva extra virgem20 g
Wartości odżywcze na 100 gramas
Kalorie
179.9 kcal /
752.7 kJ
Białko
1.9 g
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
5.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
835.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Delícia de páscoa
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy