Filoncini alla cipolla

Filoncini alla cipolla

4.9 108 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
10 pezzi

Składniki

  • 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di zucchero di canna
  • 230 g di acqua
  • 1 cucchiaino di miele
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 1 + q.b.
    500 g di farina tipo 00, + q.b.
  • 10 g di sale

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 210 kcal / 878 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...