
Urządzenia i Akcesoria
Filoncini alla cipolla
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
10 pezzi
Składniki
-
180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di zucchero di canna
-
230 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 1 + q.b.
-
10 g di sale
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
210 kcal /
878 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy