Urządzenia i Akcesoria
Filoncini alla cipolla
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
10 pezzi
Składniki
-
180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
-
30 g olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di zucchero di canna
-
230 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00, + q.b.500 g di farina tipo 1 + q.b.
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6 g
Kalorie
878 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Panini basilico e pomodori secchi
3 godz. 15 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Polka (pane francese)
5 godz.
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min