Filoncini alla cipolla

Filoncini alla cipolla

4.9 108 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
10 pezzi

Składniki

  • di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
    180 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di zucchero di canna
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    230 g
  • di miele
    1 cucchiaino
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di farina tipo 1 + q.b.
    500 g
    500 g di farina tipo 00, + q.b.
  • di sale
    10 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 210 kcal / 878 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...