Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero di canna
- 230 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 878 kJ / 210 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Nodini alle olive
4h 30min
Pane di patate
3h
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min