Urządzenia i Akcesoria
Filoncini alla cipolla
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
10 pezzi
Składniki
-
180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
-
30 g olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di zucchero di canna
-
230 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00, + q.b.500 g di farina tipo 1 + q.b.
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6 g
Kalorie
878 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pagnotte turche
2h 20min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Panini basilico e pomodori secchi
3h 15min
Nodini mediterranei
3h 50min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Nodini alle olive
4h 30min
Mantovanine
2h 45min
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Filone di sola semola
2h 50min
Panini all'olio
3h 10min