
Urządzenia i Akcesoria
紅蘿蔔果醬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 完整食譜
Składniki
-
紅蘿蔔 去皮、切塊400 克
-
柳橙 (約60克),取汁液、少許皮絲3 顆
-
檸檬汁15 克
-
冰糖粉200 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
980 kcal /
4103 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
244.4 g
Błonnik
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan