Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 紅蘿蔔, 去皮、切塊
- 3 顆 柳橙 (約60克),取汁液、少許皮絲
- 15 克 檸檬汁
- 200 克 冰糖粉
- Wartości odżywcze
- na 1 份食譜
- Kalorie
- 4103 kJ / 980 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 244.4 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Błonnik
- 10.6 g