桂花蓮子糕

桂花蓮子糕

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 3 godz.
8 杯

Składniki

  • 1500 克
  • 新鮮蓮子 浸泡1小時,以牙籤去除蓮子芯
    100 克
  • 桂花蜜
    120 克
  • 洋菜粉
    1 大匙
  • 乾桂花 (opcjonalnie)
    10 克

Wartości odżywcze na 1 杯

Kalorie 87 kcal / 365 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 19.3 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...