桂花蓮子糕
TM5 TM6

桂花蓮子糕

(Brak ocen)

Składniki

  • 1500 克 水
  • 100 克 新鮮蓮子, 浸泡1小時,以牙籤去除蓮子芯
  • 120 克 桂花釀
  • 1 大匙 洋菜粉
  • 10 克 乾桂花 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 杯
Kalorie
365 kJ / 87 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
19.3 g
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy