Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de mantequilla a temperatura ambiente cortada en trozos (y algo más para untar el molde)
- 15 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear el molde)
- 35 g de azúcar
- 1 huevo
- 80 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 35 g de nueces peladas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2477 kJ / 593 kcal
- Białko
- 9.74 g
- Węglowodany
- 41.05 g
- Tłuszcz
- 42.77 g
- Błonnik
- 6.14 g
Alternatywne przepisy
Besos de dama
1h
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Galletas tres chocolates
1h 10 min
Galletas negras con relleno de vainilla
1 Std. 40 Min
Bizcocho cebra
1h 10 min
Bizcocho de galletas y chocolate
35 min
Pastel helado de chocolate con galletas de chocolate
9h 20min
Brownie marmolado
40 min
Cheesecake de vainilla horneado
13u. 20min
Cookie gigante
40 min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20min
Tarta de queso japonesa
1h