Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 胡萝卜, 切块
- 50 克 洋葱, 切块
- 10 克 核桃油
- 3 朵 新鲜香菇, 剪去根部,洗净
- 100 克 去皮鸡胸肉排, 切丁
- 150 克 白米饭 ,请选择本书基础篇婴儿软饭
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 1797 kJ / 429 kcal
- Białko
- 27.5 g
- Węglowodany
- 52.7 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
鸡肉番茄米饭糊(10~12个月辅食)
25 min
胡萝卜土豆牛肉糊(10~12个月辅食)
30 min
清蒸牛肉蔬菜丸子(13~18个月辅食)
40 min
香蕉松饼(10~12个月辅食)
40 min
金枪鱼菜粥(10~12个月辅食)
40 min
虾仁番茄乌冬面(13~18个月辅食)
20 min
蔬菜乳酪蛋饼(13~18个月辅食)
50 min
肉末芹菜(13~18个月辅食)
10min
牛肉土豆泥(10~12个月辅食)
30 min
鸡蓉西兰花(13~18个月辅食)
15 Min
婴儿软饭(13~18个月辅食)
40 min
牛肉番茄乌冬面配白煮蛋及丝瓜(13~18个月辅食)
30 min