Risolatte

Risolatte

4.2 91 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni

Składniki

  • 200 g di riso carnaroli
  • ½ limone preferibilmente biologico, la scorza senza la parte bianca
  • ½ arancia preferibilmente biologica, la scorza senza la parte bianca
  • 1 stecca di cannella (2-3 cm)
  • 1500 g di latte intero
  • 200 g zucchero
  • 50 g di burro (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaio di cannella in polvere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5.3 g
Kalorie 975 kJ / 233 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 37.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...