Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Rote Bete, aus dem Glas, abgetropft
- 100 g Äpfel, säuerlich, geviertelt
- 50 g Banane, in Stücken
- 30 g Walnusshälften
- 10 g Zitronensaft (2 TL)
- ½ TL Honig
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Zucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 816 kJ / 195 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3.4 g
Alternatywne przepisy
Sauerkraut-Kräuter-Salat
10 Min
Weißkohlrohkost
10 Min
Rotkohlsalat mit Senfgurke
15 Min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10 Min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 Min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30min
Rote-Bete-Birnen-Salat
10 Min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 Min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20 Min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10 Min
Radieschen-Apfel-Salat
10 Min