Urządzenia i Akcesoria
糙米麩鬆糕
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 塊
Składniki
-
低筋麵粉50 克
-
蛋黃2 顆
-
牛奶150 克
-
糙米麩10 克
-
10 克 冰糖粉, 過篩黑糖 過篩10 克
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Białko
1.3 g
Kalorie
161 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
嬰幼兒副食品
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan