Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 120 g di burro a pezzi + q.b.
- 250 g di biscotti secchi, tipo Digestive a pezzi
- 30 g di zucchero
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco misti
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Crema al formaggio
- 750 g di formaggio fresco spalmabile
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 220 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 3 uova
- 1 tuorlo
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2214.7 kJ / 529.3 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 47.8 g
- Tłuszcz
- 34.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2h 30min
New York cheesecake (2 persone)
6 Std. 30 Min
Cheesecake alle pesche con fiori eduli
5h
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Cheesecake cotta alle fragole
5 godz. 10 min
Dessert monoporzione al cioccolato bianco e frutti di bosco
1h 30min
Cheesecake al caffè
5 godz. 30 min
Cotton Japanese cheesecake
2h
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 godz. 15 min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Torta foresta nera
3h
Torta Sacher
3 Std. 30 Min