New York cheesecake

4.8 1.3K ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
12 fette

Składniki

Base
  • di burro a pezzi + q.b.
    120 g
  • di biscotti secchi tipo Digestive a pezzi
    250 g
  • di zucchero
    30 g
Coulis di frutti di bosco
  • di frutti di bosco misti
    200 g
  • di zucchero
    80 g
  • di succo di limone spremuto fresco e filtrato
    20 g
Crema al formaggio
  • di formaggio fresco spalmabile
    750 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    120 g
  • di zucchero
    220 g
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • uova
    3
  • tuorlo
    1

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 535.7 kcal / 2241.3 kJ
Białko 7.6 g
Tłuszcz 38.3 g
Węglowodany 42.4 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 21 g
Sód 375.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...