Urządzenia i Akcesoria
Bolo cassata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 doses
Składniki
Recheio
-
açúcar50 g
-
pistácio80 g
-
queijo ricota350 g
-
crème fraîche50 g
-
alperce cortado em cubos400 g
Bolo
-
ovos8
-
açúcar300 g
-
manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar300 g
-
leite50 g
-
limão só a raspa1
-
farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar350 g
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
-
Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
162.6 mg
Białko
19 g
Kalorie
3518 kJ /
840.8 kcal
Tłuszcz
47.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
25.9 g
Węglowodany
88.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolo de cenoura delicioso
50 Min
Bolo frangipane
55 Min
Mince pie
10 Std.
Bolo com frutos silvestres e natas
1 Std.
Bolo cor-de-rosa
3 Std.
Panqueca no forno
1 Std.
Bolo de chocolate
1 Std. 20 Min
Bolo de anos Baleia
6 Std.
Bolo Alasca
8 Std.
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1 Std.
Bolo Mimoso
55 Min
Chiffon de laranja
1 Std. 30 Min