Urządzenia i Akcesoria
Chiabata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 unidades
Składniki
-
alecrim só as folhas2 pés de
-
água300 g
-
azeite60 g
-
1 c. chá de fermento de padeiro seco, (6 g)fermento de padeiro fresco20 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar450 g
-
sal1 c. chá de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
117.9 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
465 kJ /
111.1 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Setembro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Brioche de castanha e chocolate
Brak ocen
Salsichão de doce de leite - Uruguai
Brak ocen
Tomate recheado com shaksuka e mozarela
30 min
Sorbet de banana com flocos de chocolate
5 min
Rostis de legumes no forno - TM5
Brak ocen
Batata gratinada -TM5
1 godz. 10 min
Leche frita
2 godz.
Piza Marguerita com base de feijão
Brak ocen
Vichyssoise de aipo
40 min
Cheesecake de tapioca
6 godz. 45 min
Mini focaccias
3 godz. 30 min
Tarta de queso "La Viña"
2 godz.