Urządzenia i Akcesoria
Polenta de canjica branca
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porções
Składniki
-
queijo parmesão40 g
-
milho branco canjica200 g
-
dente de alho1
-
azeite de oliva20 g
-
água1000 g
-
sal1 c. chá de
-
manteiga sem sal40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porção
Sód
738.4 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
833.5 kJ /
199.2 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chefs Thermomix
3 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Brigadeiro de chocolate (de enrolar)
9 godz.
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 godz.
Cuscuz de camarão
Brak ocen
Quentão simples
Brak ocen
Manteiga de sálvia e limão siciliano
Brak ocen
Granola de Castanhas
50 min
Paçoca de rolha
15 min
Creme de camarão e castanha do Pará
Brak ocen
Sequilhos
1 godz.
Creme de milho verde
25 min
Coalhada seca
15 godz. 10 min
Sorvete de chocolate
12 godz.