Urządzenia i Akcesoria
Salsa verde
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
180 g
Składniki
-
ceapă roșie30 g
-
oțet de vin roșu10 g
-
ulei de măsline extravirgin plus pentru a acoperi80 g
-
cățel de usturoi1
-
capere baby, murate20 g
-
file de anchois conservat în ulei4
-
busuioc proaspăt doar frunzele3 fire
-
pătrunjel verde doar frunzele5 fire
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
1064.1 mg
Białko
6 g
Kalorie
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Tłuszcz
81.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gust de toamnă
7 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Prăjituri galeze
35 min
Choux cu umplutură de zmeură și cremă de ciocolată albă
6 godz. 10 min
Supă cu paste și ciuperci și pui involtini cu sparanghel
Brak ocen
Legume rădăcinoase cu sos olandez cu hrean
Brak ocen
Salată Curcubeu (vegană)
Brak ocen
Fasole verde sous-vide
1 godz. 20 min
Spată de porc sous-vide
Brak ocen
Medalion de porc cu bastonașe de gulie și sos de ardei
1 godz. 30 min
Supă de fructe de mare
Brak ocen
Orez cu pui și ciuperci
30 min
Spaghete cu roșii și bacon
35 min
Pâine fără gluten
Brak ocen