Urządzenia i Akcesoria
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 stuks
Składniki
-
bloem plus extra voor het bestuiven215 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten200 g
-
suiker130 g
-
eieren3
-
pecannoten plus extra voor de garnering100 g
-
hazelnoten25 g
-
pure chocolade in stukken100 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 snuifje
-
poedersuiker om te bestuiven
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
190.6 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
4575.2 kJ /
1093.5 kcal
Tłuszcz
77 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
34.9 g
Węglowodany
90.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kerst menu
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Muffins met chocoladechips
1h
Soefganiots
2h
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Pas d’évaluation
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Pas d’évaluation
Caramel vanille bourbon saus
Pas d’évaluation
Worteltaart
2h
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Chocolade toffee cake
2h
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Kleverige toffeepuddings
Pas d’évaluation
Marmercake
2h