Stoofpotje van Runderwang met Mosselen en Inktvis

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porties

Składniki

  • olijfolie
    60 g
  • gele ui in partjes gesneden
    200 g
    200 g rode ui, in partjes gesneden
  • runderwangen in stukken gesneden (4-5 cm)
    1000 g
  • rode wijn
    300 g
  • bouillonblokjes (voor 0,5 l)
    2
  • zwarte peper, gemalen
    2 snuifjes
  • tijm, gedroogd
    2 - 3 tl
  • rauwe pijlinktvis in stukken gesneden (2-3 cm)
    450 g
  • verse schoongemaakte venusschelpen
    500 g
  • korianderblad, vers fijngehakt (om te bestrooien)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 porties

Sód 5560.2 mg
Białko 364.7 g
Kalorie 12492.2 kJ / 2985.7 kcal
Tłuszcz 119.2 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 27.9 g
Węglowodany 50.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie