Urządzenia i Akcesoria
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 stuks
Składniki
Zwarte rijst pizzadeeg
-
zwarte rijst100 g
-
broodbloem100 g
-
water130 g
-
verse gist4 - 5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
zout1 tl
Courgetteroom
-
uien20 g
-
extra vergine olijfolie25 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)250 g
-
verse basilicumbladeren2
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
Gebakken garnalen
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gepelde rauwe garnalen100 g
-
currypoeder½ tl
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
kwark80 g
-
gedroogde pepervlokken1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
148.8 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1430 kJ /
341.8 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Gourmet
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Minestrone
45 min
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Brak ocen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Brak ocen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Brak ocen
Burrito ontbijt
Brak ocen
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 min
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 godz. 35 min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 godz. 25 min
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Groentensoep
35 min