Urządzenia i Akcesoria
Base de tomate frito
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
580 g
Składniki
-
1150 - 1200 g de tomate entero en conserva
-
70 g de aceite de oliva virgen extra
-
1 - 2 cucharaditas de azúcar
-
1 - 2 cucharaditas de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 580 g
Sód
5678.9 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
4235 kJ /
1012 kcal
Tłuszcz
72.8 g
Błonnik
22.3 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
90.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Champiñones o setas al ajillo
20min
Tortilla de patata
45min
Crema de calabacín
35min
Tortilla de patatas
35min
Lentejas pardinas con chorizo
2h
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Croquetas de merluza, gambas y espinacas
9h 30min
Gazpacho
10min
Gambones al vapor con salsa picante
15min
Lasaña 3.0
1h 30min
Pan de Viena con chorizo
45min
Pan de agua
3h