Urządzenia i Akcesoria
毛豆豆漿
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
250 克 冷凍毛豆仁新鮮毛豆仁 川燙過250 克
-
白米50 克
-
原味腰果60 克
-
水700 克
-
糖40 克
-
水 (飲用水)1200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
16.5 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
656.6 kJ /
156.9 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
餐桌上的保養術
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan