
Urządzenia i Akcesoria
Beringelas em azeite à siciliana
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 frascos de
Składniki
-
beringela cortada em tiras500 g
-
sal grosso20 g
-
vinagre de vinho branco1500 g
-
água500 g
-
azeitonas verdes s/ caroço em salmoura30 g
-
alho seco laminado½ c. chá de
-
orégãos½ c. chá de
-
manjericão seco1 pitada de
-
hortelã seca1 pitada de
-
piripíri seco1
-
azeite50 g
Wartości odżywcze na 1 frasco de
Sód
4142 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
1887.3 kJ /
451.1 kcal
Tłuszcz
27.7 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
17.7 g