Xarrete asado

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 26 godz.
6 raciones

Składniki

  • 1200 - 1300 g de morcillo de ternera (xarrete) en una pieza
  • 500 - 600 g de cebolla en cuartos
  • 2 dientes de ajo con piel, chafados
  • 3 hojas de laurel secas
  • 1 cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de granos de pimienta negra
  • 600 g de vino blanco
  • 1200 g de agua
  • 50 g de aceite de oliva
  • 2 cucharadas de concentrado de caldo de carne
  • 2 - 3 zanahorias en rodajas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1097.6 mg
Białko 42 g
Kalorie 2008.4 kJ / 480 kcal
Tłuszcz 19.6 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 14.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...