Urządzenia i Akcesoria
Mantequilla con sal del Himalaya
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
250 g
Składniki
-
500 g de nata (35% de grasa)
-
400 g de agua muy fría
-
20 g de aceite de oliva
-
½ - 1 cucharadita de sal del Himalaya
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
1950.5 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
7957 kJ /
1901 kcal
Tłuszcz
204.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
117.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Para untar - Vol. II
6 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Pan blanco
3 godz. 10 min
Ensalada de col (Coleslaw)
30 min
Bolitas de queso de yogur y hierbas en aceite de oliva
62 godz.
Yogur de chocolate con galletas en Varoma
14 godz. 15 min
Kétchup de plátano
40 min
Queso fresco
16 godz. 30 min
Mantequilla y suero de leche
20 min
Caramelos de café
25 min
Pan al vapor
2 godz. 25 min
Panecillos artesanos
1 godz. 30 min
Base de tomate frito
50 min
Pan de agua
3 godz.