Urządzenia i Akcesoria
熱帶芒果雞肉捲
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭2 粒
-
洋蔥 四等分100 克
-
番茄150 克
-
匈牙利甜紅椒粉½ 茶匙
-
乾燥奧勒岡1 大匙
-
薑15 克
-
乾燥百里香1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 依個人口味調整1 - 2 根
-
橄欖油30 克
-
醬油30 克
-
檸檬汁15 克
-
水400 克
-
去皮雞胸350 克
-
墨西哥薄餅皮 (Ø 22 公分)4
-
美生菜 切絲
-
芒果 切丁(1公分)1 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
3302.6 mg
Białko
104.7 g
Kalorie
6791.3 kJ /
1623.2 kcal
Tłuszcz
56.7 g
Błonnik
18 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
179.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
世界的捲餅
15 Przepisów
Tajwan
Tajwan