熱帶芒果雞肉捲

5.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    2 粒
  • 洋蔥 四等分
    100 克
  • 番茄
    150 克
  • 匈牙利甜紅椒粉
    ½ 茶匙
  • 乾燥奧勒岡
    1 大匙
  • 15 克
  • 乾燥百里香
    1 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 依個人口味調整
    1 - 2 根
  • 橄欖油
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 檸檬汁
    15 克
  • 400 克
  • 去皮雞胸
    350 克
  • 墨西哥薄餅皮 (Ø 22 公分)
    4
  • 美生菜 切絲
  • 芒果 切丁(1公分)
    1 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 3302.6 mg
Białko 104.7 g
Kalorie 6791.3 kJ / 1623.2 kcal
Tłuszcz 56.7 g
Błonnik 18 g
Tłuszcz nasycony 9.1 g
Węglowodany 179.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...