牛肉烩饭配溏心蛋

4.3 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
3 人份

Składniki

  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    3 颗
  • 加至主锅的1升刻度线
  • 短粳米 冲洗沥干后约重350克
    300 克
  • 牛腩 切2×2厘米块,焯水备用
    160 克
  • 胡萝卜 切1×1厘米丁
    40 克
  • 土豆 切1×1厘米丁
    40 克
  • 干月桂叶
    1 片
  • 340 克
  • 8 克
  • 蚝油 可根据个人口味调节
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 342.2 mg
Białko 20.7 g
Kalorie 2209.5 kJ / 528.1 kcal
Tłuszcz 10.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 85.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...