Urządzenia i Akcesoria
牛肉烩饭配溏心蛋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
3 人份
Składniki
-
鸡蛋(每颗约53-63克)3 颗
-
水 加至主锅的1升刻度线
-
短粳米 冲洗沥干后约重350克300 克
-
牛腩 切2×2厘米块,焯水备用160 克
-
胡萝卜 切1×1厘米丁40 克
-
土豆 切1×1厘米丁40 克
-
干月桂叶1 片
-
水340 克
-
油8 克
-
蚝油 可根据个人口味调节15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
342.2 mg
Białko
20.7 g
Kalorie
2209.5 kJ /
528.1 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
85.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
专业
24 Przepisy
Chiny
Chiny