鸡肉蘑菇烩饭

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头 切片
    1
  • 甜椒 任何颜色,切1x2厘米片
    150 - 180 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 去骨去皮鸡大腿
    250 克
  • 蘑菇 一切四
    100 克
  • 罐装番茄碎
    100 克
  • 红椒粉 (opcjonalnie)
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 400 克
  • 短粳米
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 722.9 mg
Białko 17.7 g
Kalorie 1567 kJ / 374 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 11.1 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 68.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...